Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Diva difuzează serialul belgian “Professor T.”

Diva difuzează un serial belgian în 13 episoade despre un investigator, Profesorul T., psiholog în cadrul poliției și lector universitar, arogant, insolent, hiperactiv și ușor dezechilibrat, dar un geniu în combaterea criminalității, în fiecare marți de la 21:00, din 11 septembrie, informează Media Expres.
 aboneaza-te
serial Profesor T

În decursul anilor, Jasper Teerlinck, interpretat de Koen De Bouw, cunoscut și sub numele de Profesorul T., și-a dezvoltat propriul stil de viață. În viața profesională a avut parte de mult succes: este un criminalist strălucit, a scris articole pe marginea subiectului și este un profesor și mentor iubit, notează Media Expres.

Totuși, în viața personală situația nu este atât de roz. Din cauza formei avansate de misofobie (teamă patologică de murdărie sau contaminare) duce o viață izolată, dezvoltând astfel un comportament social defectuos. Dramele prin care a trecut, pierderea tatălui când avea 6 ani, relația complicată cu mama sa și o relație amoroasă distructivă au contribuit la personalitatea sa oscilantă.

Pe măsură ce T. lucrează cu poliția toate fațetele personalității lui sunt dezvăluite. În primele colaborări totul arată promițător. T. reușește să rezolve crimele ajutat de inspirația sa genială, cunoștințele științifice și logica imbatabilă, iar în tot acest timp reușește să își jignească și enerveze colaboratorii.

În serial mai apar inspectorul Șef Paul Rabet (Herwig Ilegems), care nu este deloc încântat că un cadru didactic asistă poliția în anchete, comisarul Christina Flamant (Tanja Oostvogels) se bucură că T. a revenit în viața ei, chiar dacă – la drept vorbind – în cea mai mare parte a timpului cei doi se urăsc. Echipa este completată de doi începători: Inspectorul Annelies Donckers (Ella Leyers) și Daan De Winter (Bart Hollanders).

Diva este o televiziune pentru un public feminin care face parte din portofoliul NBC Universal.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii