Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

DIVA difuzează în premieră un serial thriller spaniol „Știu cine ești”

Diva difuzează în premieră și exclusiv un serial spaniol cu 16 episoade „Știu cine ești” (Sé quién eres), de luni, 20 martie, de la ora 21:00, cu o continuare săptămânală în fiecare luni de aceeași oră, informează MEDIA EXPRES.
 aboneaza-te
Stiu cine esti DIVA

Seria urmărește povestea unui bărbat de 55 de ani care se trezește clătinându-se pe o șosea, după un grav accident de mașină, este amnezic și nu reușește să își amintească cum îl cheamă și ce s-a întâmplat. Numele personajului este Juan Elias (Francesc Garrido), un avocat criminalist de succes, profesor universitar, căsătorit cu judecătoarea Alicia Castro (Blanca Portillo).

Cu ajutorul soției sale încearcă să reconstituie evenimentele, dar lucrurile sunt mult mai întunecate decât par la început. Serialul pune întrebări fundamentale cum ar fi „Putem să o luăm de la capăt?” și „Ce s-ar întâmpla dacă începi să descoperi despre tine lucruri care nu ţi plac?”.

Serialul spaniol a fost lansat anul acesta și este produs de Arca (filmax) și Mediaset.

Diva face parte din portofoliul NBC Universal în România și este la al doilea serial european difuzat anul acesta, serie începută în februarie 2017 cu serialul produs în Franța „Dispăruta”.

VEZI CÂȚI BANI VALOREAZĂ DREPTURILE TV PENTRU PREMIER LEAGUE

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii