FacebookTwitterLinkedIn

Dr. Alice Lambert se trezeşte într-o dimineață pentru a-i pregăti biberonul fetiţei ei de șase luni, Tara. Două focuri de armă răsună în casă şi Alice îşi pierde cunoştinţa. Când se trezeşte din comă, o săptămână mai târziu, Alice este în plin coşmar: soţul ei a fost ucis, iar bebeluşul lor a dispărut.

Suspectată de poliţie şi vânată de asasini plătiţi, Alice apelează la Richard (Pascal Elbé), prima ei dragoste, fost detectiv şi singurul om în care poate avea încredere. Richard o va ajuta pe Alice în căutarea fiicei dispărute, dar drumul lor va fi lung și anevoios.

Serialul are la bază cartea omonimă a scriitorului american Harlan Coben, a fost produs de TF 1 în Franța și îi are în distribuție pe Alexandra Lamy, Pascal Elbé, Lionel Abelanski, Charlotte des Georges, Hippolyte Girardot, Didier Flamand, Frédérique Tirmont și alții.

Seria are șase episoade ce vor fi difuzate în fiecare marți, de la ora 21:00, începând din 12 aprilie, exclusiv pe televiziunea DIVA.

DIVA face parte din portofoliul Universal Networks International, parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.