Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

DIVA difuzează în premieră și exclusivitate serialul britanic „Dr. Foster”

„Dr. Foster”, un serial dramatic britanic despre medicul Gemma Foster, care bănuiește că soțul ei are o aventură extraconjugală, începe, în premieră și exclusiv la DIVA, de marți, 8 martie, de la ora 21:00, cu difuzare săptămânală, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Doctor Foster

Difuzat pentru prima dată de televiziunea BBC One în septembrie 2015, serialul îi are în distribuție pe Suranne Jones, Bertie Carvel, Tom Taylor, Thusitha Jayasundera, Martha Howe-Douglas și alții.

„Dr. Foster” urmărește povestea medicului Gemma Foster (Suranne Jones), care, atunci când l-a cunoscut pe soţul ei, Simon (Bertie Carvel), în Londra, în urmă cu 14 ani, a renunţat la viaţa citadină pentru a se stabili în orăşelul natal al lui Simon, Parminster. Aici şi-a creat viaţa de familie pe care şi-a dorit-o întotdeauna.

VEZI ZIARELE LOCALE CU CELE MAI MARI BUGETE DE PUBLICITATE ATRASE ÎN 2015!

Acum, Gemma este o figură respectată a comunităţii, medic generalist şi mama lui Tom (Tom Taylor), care are 11 ani, trăind o viaţă aparent perfectă. Dar în căsnicia ei încep să apară fisuri și Gemma este forţată să analizeze cât de idilică este cu adevărat viaţa ei şi dacă oraşul în care locuieşte chiar înseamnă „acasă” pentru ea.

Totul se schimbă atunci când Gemma Foster începe să suspecteze că soţul ei ascunde un secret întunecat şi sapă după indicii. Adevărul o va şoca profund. Revenindu-şi după secretele descoperite, Gemma trebuie să ia o decizie.

Mai mult, trecutul şi prezentul lui Simon nu sunt ceea ce par, iar Gemma descoperă că soțul său nu ascunde un singur secret.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii