Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

DIVA difuzează în premieră sezonul șapte al seriei „Soția perfectă”

Diva difuzează în premieră sezonul șapte al serialului „Soția perfectă”, începând de duminică, 25 octombrie 2015, de la ora 21:00, episoadele noi urmând a fi difuzate săptămânal în aceeași zi și la aceeași oră, informează Media Expres.
The Bit Bucket

Serialul este apreciat de critici în special pentru descrierea relațiilor din lumea modernă a internetului și social media, în relație cu politica și aplicărea legii. Sezonul al șaptelea „The Good Wife” a avut premiera în SUA cu mai puțin de o lună în urmă, pe 4 octombrie, fiind difuzat de televiziunea CBS.

Protagonista serialului „Soția perfectă” este laureata premiilor Emmy şi Globul de Aur, actrița Julianna Margulies (foto), care joacă rolul Aliciei Florrick, o soţie şi mamă care se reinventează după ce soţul ei este implicat într-un scandal de corupţie politică şi sexuală.

Estimările analiștilor privind încasările Star Wars: The Force Awakens

Diva face parte din portofoliul Universal Networks International, divizia globală de televiziune a NBCUniversal. Portofoliul companiei mai include Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television (difuzat și în România), 13th Street, Studio Universal, Telemundo, The Style Network și Golf Channel.

Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie. NBCUniversal News Group deține și operează televiziunile CNBC și NBC News la nivel internațional. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii