Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Diva difuzează în premieră serialul polițist „The Detail”

Primul sezon al serialului dramatic canadian „Detaliul” („The Detail”, 2018) are premiera în România marți, 24 aprilie, de la ora 22:00, la DIVA, cu difuzarea primelor două episoade, după care în fiecare marți va urma câte un nou episod, informează Media Expres.

„Detaliul” este un serial produs original pentru CTV (cea mai mare rețea privată de televiziune din Canada), fiind distribuit internațional de eOne Television, care urmărește viața profesională și viețile personale a trei femei detectiv care rezolvă cazurile de omucideri în cadrul Poliției, notează Media Expres.

Detectivul Jacqueline „Jack” Cooper (Shenae Grimes-Beech, din serialul 90210) este un detectiv începător cu gândire liberă, metode inovative de cercetare și o viață personală complicată, care amenință să o destabilizeze în orice moment.

Mentorul ei, detectivul Stevie Hall (Angela Griffin, „Coronation Street”), este un expert în tehnici de interogare, datorită cunoașterii temenice a firii umane, ceea ce îi permite să obțină informații exacte de la suspecți și martori – chiar și atunci când viața ei personală stă pe un butoi de pulbere.

Supravegheate de impunătoarea lor șefă, inspectorul șef Fiona Currie (Wendy Crewson, “Room”, “Saving Hope”), un lider absolut, ce lucrează necontenit pentru siguranța cetățenilor.

În fiecare săptămână o nouă crimă își așteaptă rezolvarea și rămâne la latitudinea acestor personaje feminine puternice și bine conturate să găsească motivul și ucigașul în decorul urban.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii