FacebookTwitterLinkedIn

Detectivul Charlie Hudson (John Reardon) face echipă cu un câine de poliție, un coibănesc-german cu miros antrenat și urechi fine, care răspunde la numele de Rex (Diesel vom Burgimwald). Împreună investighează cazuri complexe de la crime, răpiri care dezvăluie conspirații complexe, până la un jaf armat soldat cu victime care îi conduce în înaltele sfere ale societății.

Când serialul Hudson și Rex debutează, detectivul Charlie Hudson și Rex formează deja o echipă în adevăratul sens al cuvântului chiar și când trec printr-o situație periculoasă sau analizează o scenă a crimei. Cazurile investigate sunt speciale pentru ei și aparent, poliția din St. John (oraș fictiv) nu duce lipsă de dosare complicate de crimă care trebuiesc soluționate.

Perechea este ajutată de Șeful Joe Donovan (Kevin Hanchard), șeful diviziei de criminalistică, criminalista Sarah Truong (Mayko Nguyen) – un ochi ager în colectarea probelor criminalistice, nici un detaliu nu îi scapă, chiar dacă prelevează amprente de pe o armă a crimei sau efectuează o autopsie și specialistul în tehnologie Jesse Mills (Justin Kelly), persoana care analizează filmările, sparge parole și găsește informații sensibile.