FacebookTwitterLinkedIn

Seria urmărește patru lucrători ai serviciului poștal care se transformă într-o echipă neobișnuită de detectivi, în încercarea de a livra scrisori care nu au ajuns la destinatar, notează Media Expres. Scrisorile vechi și coletele pierdute îi ajută să salveze vieți, să rezolve crime și să schimbe destine.

Echipa este formată din Oliver O’Toole (Eric Mabius) – liderul grupului, un nou membru, Shane McInerney (Kristin Booth) – pasionat de tehnologie, care aduce inovația secolului 21 în grup, Rita Haywith (Crystal Lowe) – care are o memorie fotografica remarcabilă și Norman Dorman (Geoff Gustafson) – șeful cercetărilor.

Primul episod din 15 aprilie se intitulează „De la Paris, cu dragoste”, în care soția dispărută a lui Oliver își face apariția, iar detectivii de la oficiul poștal înmânează actele de divorț unui cuplu, reflectând asupra iubirii și căsătoriei.

Pe 22 aprilie, în episodul “Să spunem adevărul”, detectivii de la poștă pleacă în misiune pentru a livra o scrisoare provenită de la un soldat din Afganistan adresată unei adolescente care este marginalizată, iar Oliver primește o veste tulburătoare de la tatăl său.

Acțiunea continuă pe 29 aprilie în episodul “Un vis de neatins”, când echipa lucrează contra cronometru pentru a decoda o scrisoare trimisă de un soldat din Afganistan, în timp ce Rita concurează pentru titlul de National Miss Special Delivery.

Televiziunea Diva face parte din portofoliul NBC Universal din România.