FacebookTwitterLinkedIn

Filmul „Mumia” („The mummy”) ce va fi difuzat pe 1 ianuarie, de la ora 20:00 este regizat de Stephen Sommers și îi are în rolurile principale pe actorii: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah.

Filmul spune povestea unui grup de exploratori care caută comori în deșertul Sahara, în anul 1925. Căutarea are ca rezultat găsirea unui mormânt antic din care este eliberat sufletul unui preot egiptean, Imhotep, care a fost condamnat să trăiască pentru eternitate ca un mort-viu.

Partea a doua a filmului, „Mumia revine” („The mummy returns”), este difuzat în continuare pe 1 ianuarie, de la ora 22:30. Ca și primul film, regia îi aparține tot lui Stephen Sommers, iar în rolurile principale joacă tot Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, dar și Dwayne „The Rock” Johnson.

La zece ani după evenimentele primului film, Rick (Brendan Fraser) și Evelyn (Rachel Weisz) sunt stabiliți la Londra, unde își cresc fiul. Când un lanț de evenimente duc la descoperirea că Imhotep a reînviat, aceștia vor trebui să salveze lumea de răul pe care-l reprezintă Imhotep.

CITEȘTE: CÂND TRĂIEȘTI CU REA-CREDINȚĂ

Diva aparține Universal Networks International, divizia globală de televiziuni a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 167 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific.

Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, The Style Network, Bravo și Golf Channel. Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie.

NBCUniversal News Group operează televiziunea de știri financiare CNBC și televiziune de știri NBC News la nivel internațional. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

VEZI SITE-URILE CU CELE MAI MARI VENITURI DIN PUBLICITATE!