Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

DIVA difuzează în luna mai pachetul tematic “Sezonul nunților”

Televiziunea DIVA a anunțat pentru luna mai un pachet tematic de filme denumit „Sezonul nunților”, care începe de duminică, 5 mai, de la 16:00, cu două filme, „The Perfect Bride” și „Runaway Bride”, aducând pe micile ecrane cinci filme în premieră, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Runaway Bride

“Mireasa perfectă” (“The perfect bride”) din 5 mai spune povestea lui Molly White (Pascale Hutton), care conduce o tabără de antrenamente fizice și psihice pentru mirese înainte de ziua cea mare, notează Media Expres. În timp ce se confruntă cu propriile probleme în căsnicie, Molly îl întâlneste pe Nick Dyson (Kavan Smith), un cursant de profesie fotograf, care are rezerve în a face marele pas alături de eleva lui Molly. Molly descoperă, ajutându-i pe alții, că trebuie să se împace cu trecutul și să îmbrățișeze viitorul cu iubire și entuziasm.

„De bună voie și nesilită de nimeni” (“Runaway Bride”) este programat tot pe 5 mai și îi aduce la DIVA pe Julia Roberts și Richard Gere.

“Mireasa perfectă: clopote de nuntă” (“The perfect bride: wedding bells”) este programat pe 12 mai și continuă povestea lui Molly și a lui Nick care întâmpină probleme organizând un eveniment important.

“Dragoste la primul dans” (“Love at first dance”) este difuzat pe 19 mai. Hope este un instructor de dans care se îndrăgostește de unul dintre cursanți. Eric este unul dintre cei mai vânați burlaci din Manhattan iar singurul impediment pentru dragostea lor este că el urmează să se căsătoreacă.

“Nuntă la podgorie” (“Wedding in the vineyard”), pe 26 mai, este al treilea film al seriei “Miresa perfecta”, care arată ce presupune să organizezi, în secret, o nuntă la podgorie.

“Sezonul nunților” la DIVA include câte două filme în fiecare duminică, cu începere de la 16:00

DIVA face parte din portofoliul NBCUniversal Networks International în România, o divizie a Comcast Corporation. Televiziunea are în România o distribuție cvasigeneralizată pe rețelele de cablu și satelit și vinde publicitate locală prin Thematic Channels .

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii