Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Diva difuzează filmul „KING KONG” cu Naomi Watts și Adrien Brody

DIVA propune publicului amator de filme de aventuri pelicula „King Kong" (2005), care a adunat o lungă listă de premii prestigioase, printre care trei Oscaruri și un trofeu BAFTA. „King Kong" va fi difuzat la DIVA vineri, 28 aprilie, de la ora 21:00, în cadrul seriei „Filmele de vineri seara”, informează Media Expres.
King Kong

Filmul se remarcă prin efectele vizuale spectaculoase și de o distribuție de excepție: Naomi Watts, Adrien Brody, Jack Black și Colin Hanks, printre alții. De asemenea, poartă semnătura unui regizor celebru, Peter Jackson.

Acțiunea peliculei are loc în 1930, cand un grup de realizatori de film călătorește spre misterioasa Skull Island, unde descoperă că gorila uriașă „King Kong” există în realitate. Îmblânzit de o frumoasă actriță, „King Kong” este, însă, prins într-o capcană din care trebuie să scape.

În cadrul „Filmelor de vineri seara” de la DIVA, difuzate vinerea, la 21:00, în luna aprilie se află: „Tornada”, cu Bill Paxton și Helen Hunt, despre un grup de cercetători prins în mijlocul tornadei, pelicula de acțiune și aventuri „Mumia revine”, cu Brendan Fraser, Rachel Weisz și Dwayne The Rock Johnson și thrillerul dramatic „Orașul infernului”, cu Pierce Brosnan și Linda Hamilton.

Diva este o televiziune care aparține NBCUniversal, o divizie Comcast Corporation.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN LUNA MARTIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii