FacebookTwitterLinkedIn

În „Ritmul inimii” („Heartbeat”) personajul principal se numește Dr. Alex Panttiere (interpretată de Melissa George) și este un chirurg cardiovascular renumit în întreaga lume ce lucrează la un spital din Los Angeles, una dintre puţinele femei care activează în acest domeniu.

Alex operează întotdeauna după propriile reguli, are o viaţă personală intensă – care o ţine la fel de ocupată ca spitalul -, coordonează zilnic medici internişti şi împinge graniţele medicinei la maximum. Este un medic de succes, care trebuie să facă față presiunilor de tot felul și care trebuie să se confrunte cu pacienți aflați în situații limită, cu copii bolnavi, un fost soț și un iubit.

În primele episoade ale serialului, când gemeni siamezi ajung la spital diagnosticaţi cu cancer, Alex recomandă o operaţie extrem de riscantă, ce provoacă și o dezbatere etică intensă în cadrul departmentului.

Într-un alt episod, când întâlnește, la spital, un tânăr care nu poate vorbi decât rostind toate propoziţiile invers, Alex vede o şansă de a testa o nouă tehnologie.

CITEȘTE: IA-ȚI PASTILA, CU DRAG!

Actriţa australiană Melissa George este celebră pentru rolul lui Marilyn Garbanza din serialul „Soția perfectă” și cel al Dr. Sadie Harris din „Anatomia lui Grey”.

În „Ritmul inimii” mai joacă actorii Dave Annable, Don Hany, Shelley Conn, Rudy Martinez, Maya Erskine și alții.

După premiera de marți, 27 septembrie, de la ora 21:00, cu două episoade, difuzarea seriei continuă în fiecare marți cu câte un episod.

„Hearbeat” a avut premiera în SUA pe NBC în martie 2016 când a atras o audiență de peste 6,3 milioane de telespectatori, potrivit site-ului tvbythenumbers.com.