FacebookTwitterLinkedIn

„Prizoniera”, cu difuzare de duminică, 6 august, de la ora 22:00, urmărește povestea unei tinere care se mută, alături de logodnicul său, în suburbii, după ce au fost jefuiți. Aici, ea se împrietenește cu un vecin misterios care sfârșește prin a o ține captivă într-un buncăr din casa sa.

Thrillerul este regizat de Michel Poulette, a avut premiera în 2015 și îi are în distribuție pe Courtney Ford, Shaun Benson și Andrew W Walker. Filmul „Prizoniera” mai poate fi văzut la DIVA joi, 10 august, de la ora 22:30, luni, 21 august de la ora 23:00 și duminică, 27 august, de la ora 00:00.

Thrillerul „Două nedreptăți”, difuzat sâmbătă, 19 august de la ora 20:00, are în centru o mamă singură care se confruntă cu cel mai mare coșmar al unui părinte: fiica îi este răpită și trebuie să facă lucruri de neimaginat pentru a o găsi.

În distribuția peliculei ce a avut premiera cinematografică în 2015 apar Gillian Zinser, Ryan Blakely și Brooklyn Lax, iar regia este semnată de Tristan Dubois. Filmul mai poate fi urmărit la DIVA și duminică, 20 august, de la ora 00:10, marți, 22 august de la ora 23:00 și joi, 24 august, de la ora 22:30.

Diva aparține companiei Universal Networks International, divizia globală de televiziuni a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 165 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.