FacebookTwitterLinkedIn

Serialul „Ofiţeri începători” („Rookie Blue”) este o dramă care urmăreşte acţiunea de la locul de muncă a cinci tineri poliţişti începători, proaspăt absolvenţi ai Academiei de Poliţie. Grupul este pe cale să descopere că, oricât de mult antrenament ar face, nimic nu-i poate pregăti pentru situaţiile reale de la slujbă.

La începutul noului sezon Andy (Missy Peregrym) este atacată în locuinţa lui Traci (Enuka Okuma). Dov (Gregory Smith) se concentrează pe noua lui slujbă- colaborarea cu Marlo (Rachael Ancheril), la secţia de Spionaj şi se luptă cu problemele personale: despărţirea de Chloe (Priscilla Faia).

Universal Networks International, divizia globală de televiziune a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment din lume, furnizând conţinut pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include televiziunile Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, The Style Network și Golf Channel. Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie.

NBCUniversal News Group operează CNBC și NBC News la nivel internațional. Universal Networks International este parte a NBCUniversal, la rândul său o divizie a Comcast Corporation.