Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Disponibilizări în masă! Peste 10.000 de oameni își vor pierde locurile de muncă

International Business Machines Corp. (IBM) planifică 10.000 de disponibilizări în Europa. Cele mai multe reduceri de personal vor fi făcute în Marea Britanie și Germania. Polonia, Slovacia, Italia și Belgia sunt, de asemenea, pe lista multinaționalei.
IBM shutterstock_1092369068

În octombrie, compania a declarat că intenționează să se concentreze pe noua sa unitate de hibrid-cloud computing și inteligență artificială. Iar, o lună mai târziu, IBM a anunțat reducerile de personal în Europa.

„Luăm acțiuni structurale pentru a simplifica și a raționaliza afacerea noastră”, a declarat directorul financiar IBM James Kavanaugh.

Reducerile de personal este prima mare mișcare a directorului executiv Arvind Krishna, care a preluat funcția de la Ginni Rometty în aprilie și a făcut presiuni pentru a relansa creșterea companiei, după aproape un deceniu de venituri în scădere. La începutul acestui an, Krishna a tăiat mii de locuri de muncă, ca parte a strategiei sale de a remodela afacerea.

Se pare că cele 10.000 de disponibilizări voi fi finalizate până la sfârșitul primei jumătăți a anului 2021, potrivit Bloomberg.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii