FacebookTwitterLinkedIn

Noile smartphone-uri care vin în patru finisaje metalice au și o cameră îmbunătățită de 12 megapixeli. Apple a anunțat că telefoanele pot înregistra video în rezoluție de 4K.

3D Touch Display este o funcție care permite display-ului și sistemului de operare să distingă între trei intensități diferite de apăsare a ecranului și oferă, astfel, posibilitatea userilor să acceseze diverse opțiuni mai rapid.

Cel mai mare iPad de până acum, lansat tot  miercuri de Apple, iPad Pro, cântărește 710 grame, are un ecran de 12,9 inci și o rezoluție de 2732×2048 pixeli.

TELEFOANELE MOBILE SUNT AMENINȚATE DE VIRUSUL RANSOMWARE

iPad Pro are un procesor A9X fiind de 1,8 ori mai rapid față de cel de pe iPad Air 2, cu autonomia bateriei de zece ore, iar prețul pornește de la 799 de dolari în Statele Unite.

Apple a lansat și noul Apple TV, care răspunde comenzilor vocale prin Siri și are o telecomandă cu suprafață tactilă. Apple TV poate fi folosit și pentru jocuri, dar și pentru shopping, Prețul este de 149 dolari pentru versiunea cu 32 GB și 199 dolari pentru versiunea cu 64 GB și vor fi diponibile începân cu luna octombrie.

„Devine din ce în ce mai greu pentru Apple să concureze cu el însuși”, a spus analistul Bob O’Donnel de la TECHnalysis Research.

Actiunile Apple au crescut cu aproximativ 12% față de anul trecut, deși au scăzut cu circa 14% în ultimele trei luni.

Apple se bazează în special pe vânzarea iPhone-urilor, în contextul în care acestea au adus aproape două treimi din veniturile totale ale companiei în ultimul trimestru.