FacebookTwitterLinkedIn

Dis-de-dimineață,  pe fundalul sonor al unei muzici festive, primii vizitatori, cu mască pe față, au întâmpinat personajele Disney și au păstrat distanța socială.

”Ce bucurie să ne aflăm alături de voi şi să vă putem primi din nou”, a declarat Natacha Raflaski, preşedinta Disneyland Paris, cu prilejul unei ceremonii fără public desfăşurată cu puţin timp înainte de deschiderea porţilor şi retransmisă pe reţelele de socializare, scrie Agerpres.

Numărul de vizitatori ai parcul este limitat, însă conducerea nu a precizat numere concrete. De asemenea, au fost impuse măsuri stricte de igienă, purtarea obligatorie a măştilor pentru toţi vizitatorii cu vârsta peste 11 ani, iar distanţarea fizică este pusă în aplicare la cozile de aşteptare din dreptul fiecărei atracţii. 

Totodată, au fost puse la dispoziţie peste 200 de puncte de distribuţie a gelului hidroalcoolic.

O altă nouă măsură este suspendarea temporară a îmbrățișărilor cu mascotele şi personajele Disney. Momentan este suspendată și celebra paradă a personajelor.

Disneyland Paris are peste 17.000 de angajaţi, fiind cel mai mare angajator ”în acelaşi loc” din Franţa.

De asemenea, și cel de-al treilea etaj al Turnului Eiffel, o altă destinaţie turistică importantă, s-a redeschis publicului.