Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Disney World se redeschide astăzi publicului

Închis acum patru luni din cauza izbucnirii epidemiei de coronavirus, megaparcul Disney World din Orlando, Florida, se redeschide astăzi publicului.
disney world

Deschiderea va fi graduală, pentru început cu parcurile tematice Magic Kingdom și Animal Kingdom, urmate de EPCOT și Holywood Studios, pe 15 iulie.

Decizia companiei Walt Disney este destul de riscantă și controversată, comentează CNN, cu toate măsurile de precauție pe care le-au luat cei de la Disney.

Chiar și înainte de epidemie, managementul acestui megaparc aproape de mărimea orașului San Francisco necesita un efort uriaș, cu cei 75.000 de angajați ai săi și zecile de milioane de vizitatori în fiecare an. Cu atât mai dificilă va fi misiunea acum când numărul de cazuri de coronvirus continuă să crească în Florida, numai ieri înregistrându-se 11,433 de îmbolnăviri.

Miza financiară este însă enormă. Disney World generează venituri de trei ori mai mari decât cele ale Disneyland. În 2019, de pildă, Disney World a generat venituri de 11,2 miliarde de dolari, ceea ce înseamnă aproximativ 16% din veniturile totale ale companiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii