Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Disney+ se extinde în Europa începând cu luna septembrie

Disney+, noua platformă de streaming, care este considerată drept principalul concurent pentru Netflix, se va extinde la începutul toamnei în mai multe ţări din Europa, informează News.ro.
disney plus

Disney a anunţat planurile pentru următorul val de extindere în Europa. Acesta va avea loc pe 15 septembrie şi va viza 8 ţări europene, notează News.ro.

Astfel, începând cu jumătatea lunii septembrie, Disney+ va putea fi accesat în Portugalia, Norvegia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Islanda, Belgia şi Luxemburg.

Pentru ţările membre ale Uniunii Europene un abonament va costa 7 euro pe lună. Pentru celelalte, va fi perceput corespondentul în moneda locală.

7 euro este un preţ convingător nu doar în relaţia cu Netflix şi HBO, ci în general. Un cont Disney+ acomodează până la 4 utilizatori, ceea ce, prin partajarea acestuia, poate duce costul la sub 2 euro pe lună – atâta vreme cât Disney nu va lua măsuri împotriva account sharing-ului.

Lansat pe finalul anului trecut, cu un obiectiv de 60-90 milioane de abonaţi până în 2024, Disney+ a trecut deja 54,5 milioane de abonaţi, conform celui mai recent anunţ oficial, făcut în luna mai.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii