Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Disney Junior lansează un nou serial animat: „Miles în spațiu”

„Miles în spațiu”, un nou serial animat de aventuri intergalactice pentru copii, debutează sâmbătă, 23 mai, la ora 10:55, la Disney Junior.
Disney Junior

Acţiunea serialului prezintă misiunile în spaţiul cosmic ale tânărului aventurier Miles Callisto şi ale familiei acestuia – mama şi căpitanul navei, Phoebe; tatăl, inginer mecanic, Leo; sora mai mare şi un geniu al tehnologiilor, Loretta; şi cel mai bun prieten, robo-struțul, Merc – în încercarea lor de a stabili contacte în galaxie în numele Autorităţii de Tranzit Tomorrowland. Ei explorează noi galaxii pline de extratereştri ciudaţi, vehicule la fel de vechi ca spaţiul şi gadgeturi high-tech, iar micii telespectatori şi familiile lor pornesc şi ei într-o călătorie futuristă creată special pentru a alimenta interesul  natural al copiilor față de spaţiu și care le reamintește, în același timp, importanţa a ceea ce pot găsi doar acasă – căldura și sprijinul familiei.

În așteptarea noului serial de la Disney Junior, vezi viziunea unor copii despre Spațiu:

Miles este un băieţel plin de entuziasm şi curiozitate față de noul său mediu în care, împreună cu cel mai bun prieten al lui, Merc, descoperă galaxiile, îşi face prieteni extratereştri şi se bucură de cele mai noi gadgeturi spaţiale. Fiecare episod prezintă două poveşti de câte 11 minute, spuse din perspectiva lui Miles, despre viaţa şi activitatea sa şi a familiei sale în spaţiul cosmic, în timp ce încheie diferite misiuni, cum ar fi repararea  unor nave spaţiale defecte, cartografierea unor zone necunoscute ale sistemului solar şi dezvoltarea de autostrăzi spaţiale.

Experţi în spaţiu, ştiinţă şi tehnologie de la NASA, Jet Propulsion Laboratory (JPL) din cadrul NASA, Space Tourism Society şi Google oferă consultanţă pentru dezvoltarea serialului „Miles în spațiu”, creat să inspire interesul copiilor pentru lumea fascinantă a explorării spaţiale.

Emmy Sascha Paladino, nominalizat la un premiu Emmy („Henry Dragomonstru” de la Disney Junior) este creatorul serialului şi producător executiv, iar Paul Demeyer  („Duckman”, „Rugrats in Paris”), nominalizat şi el la un premiu Emmy, este regizor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii