Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Disney: Cum au fost afectate parcurile tematice de pandemie

Disney a fost obligat să închidă parcurile tematice și cinematografele sale pe perioada pandemiei, iar pierderile au fost considerabile.
 aboneaza-te
Disneyland Hong Kong

Disney a fost obligat să închidă parcurile tematice și cinematografele sale pe perioada pandemiei, iar pierderile au fost considerabile. Compania va anunța rezultatele înregistrate în cel de-al doilea trimestru al anului, informează Reuters.

Investitorii vor evalua cât de mult a afectat pandemia de coronavirus parcurile tematice, studiourile Disney și programele TV dedicate copiilor în timp ce a fost stimulat serviciul de streaming Disney+.

Specialiștii estimează că rezultatele vor arăta impactul nefast al pandemiei asupra parcurilor tematice. De aceea, ei se așteaptă ca unitatea să raporteze o pierdere trimetrială de 2 miliarde dolari, comparativ cu un profit de 1,7 miliarde dolari înregistrat în 2019, conform datelor Refinitiv.

În lun iulie, Walt Disney din Florida s-a redeschis, funcționând la o capacitate redusă, fiind urmat de redeschiderea parcului de distracții din Hong Kong. Din cauza creșterii numărului de noi cazuri de coronavirus, cel din Hong Kong a fost închis imediat, iar cel din Florida riscă să aibă aceeași soartă.

Chiar dacă în SUA teatrele încep să se redeschidă, Disney a amânat lansarea filmului „Mulan” precum și a altor blockbustere. Câteva filme mai mici care au fost programate să debuteze în teatre au fost mutate pe Disney +.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii