Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Disney Channel anunţă premiera serialului live „Copiii Bionici”

Copiii_bionici.jpg
Disney Channel lansează de sâmbătă, 8 februarie, de la 13:55, noul serial „Copiii Bionici”, o comedie de acţiune live despre adolescentul Leo care descoperă trei tineri cu puteri bionice în subsolul casei sale, potrivit unui comunicat difuzat de reprezentantul de PR al televiziunii în România, preluat de Media Expres. 

Serialul a fost creat de Chris Peterson şi Bryan Moore („That ‘70s Show”) care împreună cu Mark Brazill („That ‘70s Show”, „3rd Rock from the Sun”) deţin şi rolul de producători executivi. Serialul este o producţie It's a Laugh Productions, Inc.

Povestea începe când vedeta serialului, Leo, intră în panoul de electricitate din perete, care îl trimite într-un laborator subteran secret. Acolo găseşte trei super-oameni – Adam cel puternic, Bree cea rapidă şi Chase inteligentul. Cei vor să scape din laborator şi îl conving pe Leo să îi ia la şcoală, unde încearcă să se comporte ca nişte adolescenţi normali în timp ce îşi controlează forţele bionice.

În timpul aventurii lor, cei trei îl ajută pe Leo să-şi recapete încrederea în sine şi îşi dau seama cum pot să îşi păstreze secrete abilităţile bionice şi cum să ţină departe de ochii lumii misiunile periculoase.

Din distribuţie fac parte Tyrel Jackson Wiliams („Everybody Hates Chris”) în rolul lui Leo, Billy Unger în rolul lui Chase, Spencer Boldman („Sunt în formaţie”) în rolul lui Adam, Kelli Berglund în rolul lui Bree şi Hal Sparks în rolul lui Davenport.  

Televiziunea Disney Channel aparține The Walt Disney Company (TWDC), lider în domeniul divertismentului şi media, cu cinci segmente de activitate: parcuri şi staţiuni, divertisment televizat, reţele media, produse de consum şi grupul de media interactivă.

TWDC Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) activează în regiune de peste 70 de ani, în peste 23 de ţări şi are peste 5.500 de angajaţi. Disneyland Paris s-a deschis în 1992 şi este în prezent principala destinaţie turistică din Europa.

TWDC este un distribuitor major de film, printre succesele sale recente numărându-se ‘‘Piratii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi’’ şi „Povestea Jucăriilor 3’’— ambele filme au înregistrat recorduri în regiune, contribuind cu peste un miliard de dolari la box-office la nivel global.

Compania este şi un furnizor important de programe TV, distribuind seriale de televiziune marca Disney şi nu numai, printre care se numără serialul „Neveste disperate”, care se situează în top 10 seriale americane difuzate în Franţa, Germania, Italia şi Marea Britanie.

În prezent, există 59 de televiziuni marca Disney (Disney Channel, Disney XD, Playhouse Disney, Disney Cinemagic şi Toon Disney) în 23 de limbi din 118 ţări, care ajung în peste 91,3 milioane de case în regiunea EMEA.

Gama de produse de consum Disney dezvoltate la nivel local sunt comercializate în magazine specializate şi retaileri de masă, precum şi în peste 100 de magazine Disney din Marea Britanie, Spania, Italia, Franţa şi Portugalia.

Televiziunea este distribuită în România pentru cablu, DTH și IPTV de Inner Group, iar reprezentantul de marketing, PR și vânzări de publicitate este agenția Nicola Porter Novelli.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii