Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Discovery și Science Channel difuzează un documentarul special ”Pandemic: COVID-19” pe 25 martie

Discovery Channel și Science Channel au comandat ITN Productions un documentar special de o oră care să ofere informații despre criza globală de sănătate a coronavirusului COVID-19, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Discovery-channel

Intitulat ”Pandemic: COVID-19”, programul conține interviuri cu experți în medicină, din mediul academic, oficiali guvernamentali și pacienți cu privire la originile pandemiei, aruncă lumină asupra tratamentului și transmiterii sale și despre modul în care s-a răspândit rapid în Wuhan, China și nu numai, notează Media Expres.

De asemenea, emisiunea va căuta să răspundă dacă SUA este pregătită să facă față virusului care se răspândește rapid și dacă cei care conduc lupta împotriva lui pot găsi răspunsuri și o posibilă soluție de vindecare.

Pentru ITN, producătorii executivi sunt Ian Russell și Sarah Jane Cohen, iar producătorul este Nick Powell. Pentru Discovery și Science Channel, Gretchen Eisele este producător executiv.

Documentarul „Pandemie: COVID-19” va fi difuzat la 25 martie în SUA, urmând ca în România să poată fi urmărit în premieră pe data de 5 aprilie, ora 21:00.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii