FacebookTwitterLinkedIn

Conținutul live și premium de pe Eurosport, cu meciurile din Premier League, Australian Open, Circuitul ATP și Jocurile Olimpice de la Tokyo, se pot vedea la Orange începând cu ianuarie 2021, atât pe platformele liniare, cât și în aplicația Orange TV Go, notează Media Expres.

Meciurile unor echipe precum Liverpool, Manchester United, Chelsea și Manchester City, printre altele, vor fi disponibile pentru clienții serviciilor de TV Orange pe Eurosport 1, în format HD, datorită extinderii parteneriatului anunțat de Discovery și Orange.

Premier League include meciurile Tottenham – Leeds (2 ianuarie), Chelsea – Manchester City (3 ianuarie) și Southampton – Liverpool (4 ianuarie), care vor fi însoțite de Premier League Show, emisiune de analiză cu experți precum Ion Alexandru și Gabriel Cânu, în prezența fostului internațional român Lucian Sănmărtean.

Noul parteneriat continuă să aducă, de asemenea, conținutul popular de pe Discovery Channel, TLC, ID, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet și Travel Channel în oferta servicii TV Orange.

„Cu ocazia acestui nou parteneriat, clienții serviciilor TV Orange vor avea acces la unul dintre cele mai diverse portofolii de divertisment inspirat din realitate de pe piața locală, cu genuri precum aventură, lifestyle, mister și suspans, minunile vieții sălbatice și sport. După un sezon excelent de Premier League în România, cu rezultate remarcabile la nivel de audiențe, suntem încântați să aducem cea mai spectaculoasă competiție fotbalistică din lume clienților de servicii TV Orange din România”, a declarat Alexandru Silanovici, Distribution & Strategic Business Development Director, Discovery România & Ungaria.