Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery prezintă un nou serial „Manhunt” având ca protagonist un fost membru al trupelor SEAL

discovery.jpg
Un fost membru al trupelor SEAL, specializat în utilizarea de armament greu și misiuni de supravieţuire, evadare, rezistenţă şi fugă, Joel Lambert (foto), este gazda celui mai nou program de supraviețuire de pe Discovery Channel. „Manhunt“ (în limba română „vânătoare de oameni”, n.red.), ce va avea premiera duminică, 2 martie, de la ora 22.00, informează Media Expres.

În fiecare episod, Joel este dus într-o zonă necunoscută, având asupra lui doar câteva articole de bază pentru supravieţuire şi un bidon cu apă și are la dispoziţie cel mult 48 de ore ca să ajungă într-un punct de ieşire prestabilit, fiind urmărit de diverse unități speciale: în Arizona, de trupele de recunoaştere Phantom ale Armatei SUA; în Polonia, de trupele de frontieră Straz Graniczna; în Africa de Sud, de Fundaţia Internaţională Anti-Braconaj (IAPF); în Filipine, de Rangerii Militari; în Panama, de trupele de elită implicate în lupta anti-drog; iar în Coreea de Sud, de trupele SWAT ale Poliţiei Naţionale.

Joel folosește diverse tactici diversioniste şi tehnici de supravieţuire învăţate în cei 10 ani de experienţă ca membru al trupelor speciale SEAL ale Marinei SUA.

Telespectatorii participă la urmărire prin intermediul camerelor care filmează alături de Joel, dar și alături de urmăritori, rând pe rând.

Manhunt este un program produs pentru DNI de către Discovery Studios. Sarah Davies este producătorul executiv pentru DNI, iar Eddie Barbini şi Brian Knappmiller sunt producătorii executivi pentru Discovery Studios.

Discovery Networks deține în regiunea CEEMEA 14 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi produse şi servicii comerciale şi educaţionale de top.

Programele sale sunt difuzate în 27 limbi, ajungând la peste 244 de milioane de abonaţi din 118 ţări, de pe trei continente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii