FacebookTwitterLinkedIn

Acordul include și televiziunile din portofoliul Eurosport – Eurosport 1 și Eurosport 2, precum și versiunile lor High Definition, Eurosport 1 HD și Eurosport 2 HD, dar și Eurosport 360, serviciul care oferă acces extins la transmisiuni de pe mai multe terenuri de la turneele de Mare Șlem.

Parteneriatul se referă și la drepturi digitale pentru conținutul Discovery transmis prin intermediul platformei Telekom TV.

Dolce Sport va transmite în exclusivitate o selecție de meciuri din Premier League disputate în zilele de duminică, iar Eurosport 1 va difuza în exclusivitate până la cinci meciuri în direct per etapă, în zilele de vineri, sâmbătă și luni.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR PENTRU COPII ȘI TINERET ÎN IULIE 2016 

Prima etapă din Premier League debutează sâmbătă, 13 august, pe Eurosport 1 cu partida dintre Hull City – Leicester, de la ora 14:15, urmată de Everton vs. Tottenham de la ora 16:30 și Manchester City vs. Sunderland de la 19:30.

Etapa din Premier League continuă duminică, zi în care se difuzează meciul Bournemouth – Manchester United de la ora 15:30 și derby-ul Arsenal vs. Liverpool, de la ora 18:00 pe Dolce Sport. Etapa se încheie luni, 15 august, cu meciul dintre Chelsea – West Ham de pe Eurosport 1, de la ora 22.

Vlad Enăchescu, Director Dolce Sport, canalul sportiv al Telekom Romania, a declarat: „Ne bucurăm că în urma extinderii parteneriatului dintre Telekom România şi Discovery România, clienţii de televiziune ai Telekom se pot bucura în exclusivitate de experienţa vizionării celor mai importante meciuri din cel mai de tradiție campionat de fotbal din lume, având acces atât la partidele transmise în exclusivitate de Dolce Sport, cât şi la cele difuzate în exclusivitate de Eurosport. Campionatul care a adunat superantrenorii Guardiola, Mourinho, Ranieri, Wenger, Conte, Klopp, continuă să se vadă și la Dolce Sport!”.

VEZI AUDIENȚELE MECIURILOR DE FOTBAL DIN PREMIERE LEAGUE ÎN 2016

La rândul său, Victoria Davies, VP, Country Manager Discovery Networks CEE, a declarat: „Suntem foarte încântați de continuarea parteneriatului strategic cu Telekom România, care ne permite să ducem mai departe proiectele pe care le-am construit până acum pentru publicul din România. Vom continua cooperarea de succes de până acum, pentru a aduce românilor cel mai bun conținut sportiv și de non-ficțiune. Mai mult, acest parteneriat le aduce pasionaților de fotbal acces extins la Premier League, pentru care am anunțat recent lansarea Premier League Magazin, primul program 100% românesc, produs de Eurosport în exclusivitate pentru fanii din România, începând din 15 august, în fiecare luni, de la ora 20:30, pe Eurosport 1”.