Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Discovery pregătește un documentar despre tragedia din clubul Colectiv, care va avea premiera în această primăvară

Discovery Networks lucrează în România la realizarea unui documentar despre tragedia din clubul Colectiv, care a avut loc pe 30 octombrie 2015, provocând moartea a 63 de persoane şi rănirea gravă a altor câteva zeci, informează MEDIAFAX.
Paul Welling

Documentarul îşi propune să prezinte în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în noaptea respectivă în clubul bucureştean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.

Filmul va avea premiera în România pe Discovery Channel în această primăvară, iar difuzarea mesajelor comerciale va fi întreruptă pe toată durata difuzării.

Paul Welling (foto), Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA (Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa), a declarat: „Ca povestitor apreciat şi urmărit la nivel mondial, este parte din misiunea Discovery să ofere telespectatorilor săi producţii relevante despre evenimente cu impact major la nivelul societăţii, mai ales atunci când există şi o componentă educativă. În acest caz, considerăm că povestea din Colectiv merită şi trebuie spusă, pentru a avea o imagine cât se poate de cuprinzătoare asupra faptelor petrecute în noaptea respectivă. Programul la care lucrăm va fi unul descriptiv şi se va concentra exclusiv pe filmul evenimentelor din 30 octombrie, încercând să ofere o perspectivă de ansamblu asupra tragediei. Ne dorim ca producţia să fie o radiografie obiectivă, bazată pe mărturiile celor prezenţi la faţa locului şi pe informaţiile confirmate deja de autorităţi”.

Documentarul este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe româneşti de producţie condusă de Mihai Predescu, un veteran al industriei de profil, cu mai bine de 20 de ani de experienţă în domeniul producţiei TV internaţionale.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DIN SISTEMUL MUST-CARRY 2016!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii