Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Discovery+ lansează propriul serviciu de streaming

Discovery+ va lansa, în luna ianuarie 2021, propriul serviciu de streaming.  
streaming movies

Anunțul a fost făcut astăzi, 3 decembrie, specificând faptul că noul serviciu va fi lansat în mai multe etape. Platforma va fi disponibilă în SUA din 4 ianuarie 2021, și cu prime etape în cu India, Marea Britanie şi Irlanda, scrie news.ro.

Lansarea discovery+ din SUA va cuprinde peste 55.000 de episoade ale emisiunilor Discovery, colecţiilor BBC Natural History, A&E Networks, Group Nine şi altora, precum și materiale originale din partea Chip şi Joanna Gaines, Sir David Attenborough, David Schwimmer, Will Packer şi Kevin Hart, Bobby Flay şi Giada De Laurentiis.

La nivel internaţional, Discovery va utiliza limbi locale, precum şi portofoliul vast de sport în direct.

Am lucrat metodic în ultimii doi ani pentru a duce toate avantajele noastre strategice înspre lansarea discovery+, inclusiv parteneriate de distribuţie şi publicitate în toată lumea, o ofertă de talie mondială a unor branduri de calitate, personalităţi autentice şi cea mai mare plajă de conţinut la lansare, precum şi o vastă gamă de emisiuni exclusive. Prin discovery+ avem oportunitatea de a livra produsul definitoriu al lumii în ce priveşte poveştile inspirate din realitate, aducând în orice casă şi utilizatorilor de pe dispozitivele mobile o ofertă clară şi vastă care acoperă o varietate de stiluri de viaţă şi situaţii reale”, a transmis David Zaslav, preşedinte şi CEO al Discovery Inc.

De asemenea, puteți naviga cu ușurință în catalogul Discovery + și să filtrați filmele și emisiunile TV, după anul lansării, ratingul IMDb, genuri etc.

În categoria JustWatch puteți consulta ce a fost adăugat recent. JustWatch este un ghid internațional de streaming cu mai mult de 20 de milioane de utilizatori, arată compania, unde puteți regăsi informații despre modul în care să vizionați filme și emisiuni TV legal online pe Netflix, Prime Video, Disney + și așa mai departe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii