Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery HD Showcase se relansează cu un nou nume, logo și programe exclusive

Discovery SHOWCASE
Discovery Networks a anunțat relansarea televiziunii Discovery HD Showcase în Europa, Orientul Mijlociu și Africa începând cu 1 decembrie, cu un nou logo, o nouă identitate vizuală on-air și o grilă extinsă de programe în exclusivitate, informează Media Expres.

Televiziunea include emisiuni difuzate pe Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science și, mai nou, pe TLC și ID Xtra.

Discovery Showcase HD este prezentă în peste 120 de țări din regiunea EMEA, inclusiv România, Polonia, Rusia, regiunea Benelux și Portugalia. În opinia Discovery, schimbarea denumirii în Discovery Showcase HD subliniază legătura strânsă cu programele-cheie din portofoliul Discovery Networks, difuzate în format HD.

„Sunt convins că fanii programelor de non-ficțiune de calitate, care își doresc o claritate totală a imaginii și a sunetului se vor bucura pe deplin de noul Discovery Showcase HD. Vor descoperi aici emisiunile palpitante de pe Discovery Channel, lumea absolut fascinantă de pe Animal Planet și răspunsuri la întrebările fundamentale despre Univers prin intermediul programelor de pe Discovery Science. În plus, începând cu 1 decembrie, telespectatorii vor putea cunoaște poveștile extraordinare de viață de pe TLC sau vor putea investiga intrigile și misterele de pe ID Xtra. Totul în format HD”, a declarat Unai Iparragirre, Director of Passion Brands, Discovery Networks, EMEA.

Noua identitate vizuală on-air în programele difuzate pe Discovery Showcase HD include o serie de logo-uri animate, endboard-uri și bumpere, care îi vor ajuta pe telespectatori să recunoască mai ușor proveniența programelor, fie că sunt de pe Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, TLC sau ID Xtra sau sunt difuzate în exclusivitate pe Discovery Showcase HD.

Pe lângă seriile preferate ale telespectatorilor din portofoliul Discovery, grila de programe Discovery Showcase HD va include emisiuni în exclusivitate, precum: „Alaska Monsters” – Programul urmărește o echipă de localnici care se autointitulează „Midnight Sons” și care investighează poveștile unor făpturi fantastice, cum ar fi Lupul-cu-colți-sabie, Omul-Vidră sau Uriașul Nordului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii