Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery Enterprises International distribuie un documentar inspirat de Alteța Sa Regală Prințul de Wales, la MIPCOM 2013

discovery.gif
Discovery Enterprises International (DEI) a anunțat în prima zi a târgului MIPCOM 2013, care se desfășoară în perioada 7-10 octombrie, că reprezintă pentru distribuție „Harmony: un nou mod de a privi lumea noastră” (Harmony: A New Way Of Looking At Our World), un film documentar de două ore care face cronica eforturilor Alteței Sale Regale Prințul Wales de a aborda criza globala a mediului, transmite trimisul Media Expres de la Cannes.

DIE deține drepturile pentru distribuție pentru televiziune, video-on-demand, new media și drepturile non- teatrale (excluzând teritoriul de limbă germană) pentru acest film.

Povestit de însuși Prințul de Wales, documentarul introduce telespectatorii într-o perspectivă nouă și inspiratoare asupra modului în care lumea poate face față provocărilor reprezentate de schimbările climatice la nivel global, la nivel local și personal, potrivit comunicatului difuzat de Discovery și preluat de Media Expres.

Filmul prezintă printre altele ferme ecologice, pădurile din British Columbia, sau imagini rare în care Alteța Sa Regală îl intervievează pe Al Gore despre schimbările climatice încă din anul 1988.

Documentarul este produs de Julie Bergman Sender și Stuart Sender, este regizat de Stuart Sender – nominalizat la Premiul Academiei si Directors Guild Award pentru cel mai bun documentar de lung metraj. Filmul este o producție Harmony Film LLC and Balcony Films, Inc., în asociere cu u5 Filmproduktion.

Discovery Enterprises International (DEI) este divizia de vânzări a programelor Discovery Communications la nivel internațional. Discovery Networks International distribuie 42 de branduri la nivel internațional, ajungând la 1,6 miliarde de abonați, cu programare disponibile în 45 de limbi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii