Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Discovery difuzează sezonul al treilea al seriei „În sălbăticie cu Bear Grylls”

Discovery difuzează sezonul al treilea al seriei „Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls”, de luni, 27 martie, de la ora 20:00, cu noi actori, muzicieni şi sportivi care înfruntă condiţiile dure din sălbăticie timp de 48 de ore, alături de celebrul expert în supraviețuire. Cele șapte episoade vor fi difuzate săptămânal, în fiecare luni, de la aceeași oră, informează Media Expres.
Running Wild with Bear Grylls - Season 3

În acest sezon apar Nick Jonas, actor şi cântăreţ cu trei discuri de platină; Julianne Hough, actriţă şi coregrafă câştigătoare a Premiului Emmy; Shaquille O’Neal, cap de afiş în NBA Hall of Fame; Courteney Cox, actriţă premiată cu Premiul Screen Actors Guild®; Mel B, membră a juriului “America’s Got Talent” şi fostă membră a trupei Spice Girls; actriţa şi cântăreaţa Vanessa Hudgens; Lindsey Vonn, campioană mondială la schi şi medaliată cu aurul olimpic în acest sport şi campionul NFL Super Bowl Marshawn Lynch.

În primul episod, Bear Grylls îl duce pe Nick Jonas în Munţii Sierra Nevada, o regiune ostilă, unde gerul cumplit şi vânturile foarte reci nu sunt singurele obstacole pe care le vor avea de înfruntat. Fără a se lăsa întors din drum de diagnosticul lui de diabet de tip 1, Nick se străduieşte să iasă din zona de confort şi să treacă fără probleme toate provocările dificile lansate de Bear.

VEZI AUDIENȚA INTERVIULUI ACORDAT DE GABRIEL LIICEANU LA REALITATEA TV!

Este un adevărat test de rezistenţă, căci Bear şi Nick străbat munţi acoperiţi de zăpezi, evită avalanşe şi se dezbracă pentru a traversa cursuri de apă reci ca gheaţa, croindu-şi drum către punctul de ieşire din locaţie.

În alte episoade, Bear o duce pe Julianne Hough pe un traseu prin savana africană; Courteney Cox face o călătorie epuizantă prin zona muntoasă din Irlanda; Shaquille O’Neal se luptă cu Munţii Adirondack; Lindsey Vonn face o expediţie de-a lungul ţărmului aspru al Insulei Corsica; Mel B înfruntă apele pline de rechini din largul coastei Irlandei; Vanessa Hudgens face o expediţie dificilă prin Munţii Sierra Nevada, iar Marshawn Lynch îşi verifică tehnicile de supravieţuire într-o aventură de două zile în Corsica.

Grylls a devenit faimos în întreaga lume ca una dintre cele mai cunoscute feţe ale aventurilor în aer liber şi programelor de supravieţuire. Traseul lui către statutul de vedetă a început în Marea Britanie, pe Insula Wight, unde regretatul lui tată l-a învăţat să facă escaladă şi să navigheze cu ambarcaţiuni cu pânze.

VEZI CE SPUNE IMOLA ZOLTAN (MCCANN PR) DESPRE PUBLIC RELATIONS ȘI ZIARIȘTI

Antrenat încă de la o vârstă fragedă în domeniul artelor marţiale, Grylls avea să petreacă trei ani ca membru al trupelor speciale ale Armatei Marii Britanii. Acolo şi-a perfecţionat multe dintre tehnicile admirate de fanii lui din toată lumea, înfruntând fără teamă provocările naturii. În ciuda unui accident suferit în timpul unui salt cu paraşuta în Africa – în care şi-a fracturat coloana vertebrală în trei locuri, după care a fost internat mai multe luni în instituţii militare, pentru recuperare – Grylls a devenit unul dintre cei mai tineri alpinişti care au cucerit vreodată Muntele Everest.

A urmat apoi programul Discovery Channel “Tehnici esenţiale de supravieţuire”, unul dintre cele mai vizionate programe TV de pe glob, cu un public estimat la 1,2 miliarde de telespectatori, nominalizat la Premiul Emmy.

Dincolo de producţiile TV, Grylls a condus expediţii-record, din Antarctica până în zona arctică, adunând peste 2,5 milioane de dolari pentru programe de caritate destinate copiilor din întreaga lume. În semn de recunoaştere a experienţei sale şi a serviciilor aduse, Grylls a fost numit Cercetaş-Şef – cel mai tânăr din istoria organizaţiei – peste 30 de milioane de cercetaşi din toată lumea; de asemenea, a primit titlul onorific de Comandor în Marina Regală, cu gradul de colonel în Comandoul Regal de Puşcaşi Marini, cunoscut pentru duritatea şi stricteţea sa.

A scris 15 cărţi, printre care şi bestseller-ul internaţional “Mud, Sweat and Tears” (“Noroi, sudoare şi lacrimi”). E căsătorit şi are trei băieţi mici. Locuieşte împreună cu familia pe o mică insulă galeză izolată, în largul coastei Angliei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii