FacebookTwitterLinkedIn

Seria de șase episoade îi are ca protagoniști pe Rob Greenfield, aventurier şi ecologist, care face echipă cu regizorul James Levelle.

Seria debutează odată cu aterizarea lui Rob Greenfield pe Aeroportul Internațional Rio de Janeiro–Galeão din Brazilia, desculț și având la el doar un rucsac. James Levelle îl întâmpină pe Rob și cei doi pornesc la drum fără niciun ban și fără niciun plan, doar cu intenţia de a călătorii din Brazilia până în Panama.

Traseul are 9.000 km și traversează șapte țări prilej cu care cei doi fac diverse lucruri pentru a-și procura mijloacele de a merge mai departe: gătesc, fac curat, lucrează în construcții, ca văcari la o fermă de gaucho etc. În drumul lor descoperă o comunitate secretă de menoniți, petrec nopți sub cerul liber, la marginea drumului sau prin popasuri pentru camioane.

VEZI AUDIENȚELE MECIURILOR DIN LIGA 1 ÎN 2016

Confruntându-se cu bariera de limbă, conflicte între culturi, furtuni violente, arșițe cumplite și terenuri dificil de străbătut, Rob și Lavelle trebuie să convingă diverși necunoscuți să le dea o mână de ajutor în periplul.

Discovery Channel este televiziunea fanion a companiei Discovert Communications, care mai deține TLC, Investigation Discovery, Animal Planet şi Turbo/Velocity.

Discovery controlează Eurosport, liderul pan-regional în conținut sportiv din Europa şi Asia-Pacific.

În Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, 19 branduri Discovery ajung la peste 619 de milioane de abonați din 109 de țări și teritorii, fiind difuzate în 21 de limbi.