Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery difuzează noi episoade din seria „Supraviețuire extremă cu Ed Stafford”

Discovery a anunțat difuzarea unei noi serii de nouă episoade din „Supraviețuire extremă cu Ed Stafford” începând de duminică, 9 noiembrie, de la ora 22.00, serie care include în episodul al III-lea aventurile protagonistului în Munții Carpați, unde este lăsat timp de 10 zile cu mâinile goale și unde reușește să trăiască precum în Epoca de Piatră, potrivit unui comunicat de presă, preluat de Media Expres.

Celelalte episoade au fost filmate în Venezuela, Botswana, Australia, Borneo, Thailanda, Rwanda, Arizona iar în episodul 9 Ed Stafford prezintă un top al sfaturilor care pot ajuta pe oricine să supraviețuiască timp de 10 zile oriunde în lume.

„Supravieţuire extremă cu Ed Stafford” este o serie comandată de Elizabeth McIntyre pentru Discovery Networks International şi produsă de Tigress Productions. Helen Hawken este producătorul executiv pentru Discovery Networks International. Dick Colthurst este producătorul executiv, iar Matt Brandon este producătorul seriei pentru Tigress Productions.

Ed Stafford este un aventurier britanic care deține Recordul Mondial Guinness pentru că a străbătut pe jos toată lungime fluviului Amazon.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications, lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plată, care ajunge la peste 2,7 miliarde de abonați în peste 220 de țări și teritorii.

Discovery Networks CEEMEA deține 12 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi produse şi servicii comerciale şi educaţionale.

Programele sunt difuzate în 19 limbi, ajungând la peste 261 de milioane de abonaţi din 105 ţări, de pe trei continente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii