FacebookTwitterLinkedIn

Din nefericire pentru democratizarea distribuției TV, oferta este valabilă gratuit doar pentru clienții la serviciile liniare de televiziune de la Telekom.

Telekom oferă conținut TV online tuturor celor interesați, indiferent dacă au sau nu au abonament la Telekom, doar pentru pachetul online Dolce Sport, la preţul de 15 lei, TVA inclus, care conține transmisia a opt meciuri simultane din Champions League şi Europa League: patru dintre ele pe televiziunile Dolce Sport, iar celelalte patru pe canalele Fotbal Online 1, 2, 3 și 4, disponibile online pe www.telekomtv.ro şi în aplicaţia Telekom TV.

Clienții serviciului liniar de televiziune au acces gratuit, activând Telekom TV Web & Mobile din secțiunea My Account de pe site-ul www.telekom.ro. Clienţii Telekom fără servicii de televiziune pot achiziţiona Pachetul online Dolce Sport (care include canalele Dolce Sport şi canalele Fotbal Online 1, 2, 3 și 4,) la preţul de 6 lei, TVA inclus.

PUBLICITATEA TV PENTRU SERVICIILE DE COMUNICAȚII A CRESCUT CU 10,8%

Telekom mai oferă conținut online în afara bazei de clienți doar prin intermediul pachetului MUBI care difuzează filme cult, clasice, independente din întreaga lume, serviciu disponibil pentru clienţii Telekom pentru 10 lei/lună, TVA inclus şi pentru cei fără servicii Telekom la prețul de 13 lei/lună.

Cel mai nou film oferit pe MUBI este „JUNUN”, al lui Paul Thomas Anderson, care are premiera mondială în exclusivitate pe MUBI, la 9 octombrie, după premiera din 8 octombrie, de la Festivalul de Film de la New York.

Detaliile au fost făcute publice la 8 octombrie când Telekom a anunțat suplimentarea numărului total de televiziuni disponibile prin serviciul de difuzare online și pe mobil prin Telekom TV Web & Mobile, de la 67 la 115. Cu acest prilej Telekom a anunțat și o altă premieră pentru difuzarea de conținut online de către un operator de telecomunicații tradițional, și anume difuzarea a 21 de audiobooks în meniul “video on demand” pentru utilizatorii Telekom TVInteractiv și Telekom TV Web & Mobile.

HAIDEȚI ÎN TEAM BUILDING!

Telekom Romania a creat secţiunea Audiobooks pentru utilizatorii Telekom TV Interactiv şi Telekom TV Web & Mobile. Cele 21 de titluri de la Editura Humanitas disponibile pe secțiune pot fi ascultate gratuit până la sfârşitul anului, urmând ca apoi fiecare titlu să poată fi închiriat contra cost pentru o perioadă de 30 de zile. Printre titluri se numără: Eric Emmanuel Schmitt – „Oscar” şi „Tanti Roz”, Negru Djuvara – „O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri”, George Orwell – „Ferma animalelor”, Andrei Pleșu – „Despre frumuseţea uitată a vieţii”.

Pachetul Dolce Movies On Demand, disponibil pe Telekom TV Web & Mobile și prin serviciul de televiziune Telekom TV Interactiv, care include, alături de MUBI, și conţinut exclusiv PictureBox şi Disney Movies On Demand la preţul de 20 lei/ lună, TVA inclus.

La începutul lunii septembrie 2015, Telekom Romania avea aproximativ 150.000 de clienţi la pachetele integrate MagentaONE care includ serviciile amintite mai sus. Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Mihai Pavelescu este editor Media Expres