Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery Channel și Poliția Română lansează campania #ÎmparteMașinaMarțea pentru reducerea traficului auto din București

Discovery România și Poliţia Română au anunțat lansarea unei campanii de responsabilizare a bucureștenilor cu privire la diminuarea traficului auto din Capitală, prin care șoferii sunt încurajaţi ca în fiecare zi de marţi să își împartă maşina personală cu familia, colegii sau prietenii care au drum comun, informează Media Expres.
 aboneaza-te
trafic bucuresti

Potrivit unui studiu realizat de Guvern, marțea este una dintre cele mai aglomerate zile din săptămână în București.

Proiectul se va derula în perioada aprilie – iunie 2016 şi va fi susţinut de Vodafone România, ca parte din campania de comunicare „Ai puterea să dai viață orașului tău!”.

Iniţiativa Discovery a fost lansată anul trecut odată cu premiera programului Racing Extinction, un documentar-manifest care își propune să inițieze o mișcare la nivel mondial.

Sub îndemnul #ÎncepeCuCeva (#StartWith1Thing), campania lansează o serie de provocări individuale prin care oricine poate contribui la conservarea biodiversității planetei.

VEZI CARE ESTE PUBLICUL TELESPECTATOR AL TVR1!

Campania va fi promovată on-air, printr-o serie de elemente de comunicare non-standard (smart ideas, program vignette, commercial vignettes, break keepers etc.) difuzate pe Discovery Channel, TLC, Animal Planet și Eurosport, prin intermediul canalelor de social media ale Discovery, Poliției Romane şi Vodafone, precum și cu ajutorul agenţilor de poliţie care vor informa participanţii la trafic.

De asemenea, Discovery România va găzdui o serie de activități pe pagina de Facebook, încurajându-i pe cei care în zilele de marți împart maşina cu alți prieteni să posteze o imagine a întregului grup folosind hashtag-urile #ÎncepeCuCeva și #ÎmparteMașinaMarțea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii