FacebookTwitterLinkedIn

Discovery Channel va fi disponibil în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază.

Discovery Channel a fost scos brusc din grila de programe RCS & RDS în noiembrie 2012. În tot acest timp, audiența televiziunii a scăzut simțit, ajungând în noiembrie 2016 la o medie de 8.000 de telespectatori pe minut la nivel național și la 5.000 de persoane pe minut la nivel urban (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media.

TLC va fi introdus în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază. TLC este televiziunea de divertisment și programe documentare dedicată femeilor.

E!Entertainment HD va fi introdus în grila TV de cablu digital. E! este singura televiziune care difuzează în România, 24 de ore din 24, programe de divertisment dedicate celebrităților și culturii pop.

În cadrul pachetelor opţionale care cuprind canalele HBO, RCS & RDS introduce HBO2 în format HD atât în pachetul HBO, cât şi în pachetul HBO MaxPack. În cadrul pachetului HBO MaxPack va mai fi introdus şi noul canal Cinemax2, care oferă o gamă largă de filme şi seriale produse de marile studiouri internaţionale, din categoria celor premiate sau favorite ale festivalurilor de film.

RCS & RDS și Discovery România au anunțat un parteneriat extins pentru distribuția Eurosport, Discovery Channel și TLC.

Acordul extins va include distribuția brandurilor Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel și TLC în grila TV de cablu analogic şi digital, cât și pe satelit, în pachetul de bază pe care RCS & RDS îl oferă clienților.

Victoria Davies, VP Country Manager Discovery Networks Europa Centrala și de Est, a subliniat avantajele pe care noul acord le aduce telespectatorilor din România: „Suntem extrem de încântați să anunțăm parteneriatul extins cu RCS&RDS pentru distribuția unora dintre cele mai îndrăgite canale pe care le transmitem în România. Este încă o dovadă a angajamentului față de fanii noștri – acela de a oferi conținut relevant, de cea mai înaltă calitate, unui număr cât mai mare de români, pe mai multe ecrane ca oricând.”

VEZI VENITURILE DIN PUBLICITATE ALE TELEVIZIUNILOR DE FILME ÎN 2016

Serghei Bulgac, Director General şi Președinte RCS & RDS, a adăugat: „Ne bucură foarte mult extinderea parteneriatului încheiat cu Discovery România, noile canale acoperind nevoile și preferințele clienţilor noştri. RCS & RDS este constant preocupat să dezvolte conţinutul de programe TV pentru a oferi clienţilor informații și divertisment de calitate, o alternativă de a petrece timpul liber alături de familie.”