Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery Channel prezintă un documentar despre cel mai mare vapor din lume

vaporul.jpg
Discovery Channel prezintă săptămânal începând de duminică, 8 decembrie, ora 20:00, un documentar de 6 episoade intitulat „Cel mai mare vas din lume”, primul vas-container din clasa Triple-E, cu lungimea de 400 de metri, construit Maersk Line din Coreea de Sud.

Nava portcontainer este cu 40% mai mare decât oricare alt vas existent în prezent, este mai greu decât 55 de submarine nucleare şi este destinată transportului de marfă între Hong Kong, şi cel mai mare port din Europa, Rotterdam.

Filmul a fost produs pentru Discovery Channel de Windfall Films, Producător Executiv fiind Carlo Massarella. “Programul este un exemplu excepţional de documentar de observaţie axat pe personaje”, a declarat printre altele Massarella.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) face parte din compania Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK). Discovery Networks CEEMEA deține 14 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, precum și produse şi servicii comerciale şi educaţionale.

Programele companiei sunt difuzate în 27 limbi, ajungând la peste 244 de milioane de abonaţi din 118 ţări, de pe trei continente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii