Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery Channel difuzează sezonul cinci al seriei „Goana după aur”

Discovery Channel difuzează în premieră sezonul cinci al seriei „Goana după aur” începând de luni, 2 februarie de la ora 20:00 vreme de șapte săptămâni, informează Media Expres.
Goana după aur

Iată conținutul episoadelor:

Episodul 1: „Sânge proaspăt”

Tânărul Parker își stabilește pentru noul sezon un obiectiv: să adune 2.000 de uncii de aur (aproximativ 57 kg). Tony Beets, vikingul, cumpără un utilaj de căutat aur, vechi de 75 de ani, iar Todd Hoffman rămâne complet falit, fără echipă și fără planuri de exploatare minieră.

Episodul 2: „Din cenușă”

Todd Hoffman regândește întregul proces de exploatare minieră pentru noul sezon, dar instalația lui de spălat aurul se blochează într-un râu. Tony e la un pas de a-și strivi fiul sub o bandă transportoare, iar Parker e obligat să caute aur într-o zonă mlăștinoasă.

Episodul 3: „Băiatul de aur”

Parker intră în conflict cu echipa lui din cauza lucrului pe timp de noapte. Tony deformează un cadru de oțel foarte important pentru exploatarea minieră, iar Todd, Jack și Thurber se ocupă de primul lor proiect de ”făcut curățenie”.

Episodul 4: „Dragorul”

Todd e obligat să-și vândă aurul ca să facă rost de utilajele de exploatare minieră de care are nevoie. Parker își aduce instalația de spălat aur în celălalt capăt al concesiunii, iar Tony se ridică în văzduh ca să-și scoată utilajul de dragat de pe lotul pe care l-a luat în concesiune.

Episodul 5: „Greu de căzut la înțelegere”

Dave acceptă să lucreze mai departe cu clanul Hoffman, însă în cadrul unui nou acord. Tony scapă ca prin urechile acului când îndepărtează cea mai grea piesă din utilajul lui pentru dragat, iar Parker se luptă cu Rick când începe să exploateze un teren netestat.

Episodul 6: „Terenul blestemat”

Dave și Todd intră în conflict pe tema celor mai bune metode de a exploata o zonă minieră cu solul înghețat. Monica, fiica lui Tony, ajunge într-o situație foarte neplăcută. Speranțele lui Parker sunt distruse de mai multe probleme, printre care și o porțiune de teren inundat.

Episodul 7: „Goldzilla”

Todd trebuie să facă rost de 100 uncii de aur (aproximativ 3 kg) ca să plătească un avans, fiindcă vrea să achiziționeze ceva important. Parker cheltuiește un sfert de milion de dolari ca să-și cumpere utilaje noi. Tony încearcă să scoată partea cu timona de pe utilajul lui de dragat, vechi de 75 de ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii