Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery Channel difuzează serialul „Viteză la dublu”

Primul episod al seralului "Viteză la dublu" va avea premiera în România miercuri, 16 mai 2018, de la ora 21:00.
PremieraDSC_VitezaLaDublu (1)

Brad DeBerti, un star în devenire al motorsportului, este pregătit să revină la volan după ce a suferit un accident grav în urmă cu doi ani. Visul său este să participe în cursele NASCAR. Pentru a-și transforma visul în realitate, Brad trebuie să testeze limitele vehiculelor custom pe care le construiește împreună cu tatăl său și să vândă unele dintre cele mai inovatoare mașini și camioane custom de pe piață. Primul episod al emisiunii lor poate fi urmărit pe Discovery Channel miercuri, 16 mai, de la ora 21.00.

Doug și Brad construiesc autovehicule unicat de peste 20 de ani – de la un camion creat după un avion de luptă și până la dezvoltarea primului camion de curse plutitor. Cei doi au câștigat zeci de premii și au transformat afacerea de familie într-un adevărat brand.

VEZI AUDIENȚA TELEVIZIUNII DISCOVERY ÎN APRILIE 2018!

Pe lângă pasiunea pentru autovehiculele custom, Brad este cunoscut și pentru talentul său ca pilot de curse.

În 2014, familia DeBerti a folosit succesul din garaj pentru a finanța intrarea lui Brad în lumea motorsportului. Acesta a câștigat premiul pentru Începătorul Anului în 2015 și premiul Lucas Oil Off Road în campionatul Pro-Light în 2016. Cu tatăl său alături, în calitate de sponsor și antrenor, Brad și-a urmat visul de a concura în NASCAR până când un accident de mașină l-a obligat să spună stop curselor.

„Viteză la dublu”, va fi difuzat pe Discovery Channel în fiecare miercuri, începând cu 16 mai 2018, de la ora 21:00.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii