Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Discovery Channel difuzează în premieră „Megastructuri cu Richard Hammond”

Discovery difuzează o nouă producție prezentată de Richard Hammond, cunoscut pentru seria emblematică „Top Gear”: „Megastructuri cu Richard Hammond”, având premiera sâmbătă, 8 februarie, de la ora 22.00, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Discovery Channel

Seria produsă de Chimp urmărește aventura lui Richard Hammond în căutarea celor mai mari structuri și mașinării din lume: din Marea Britanie până în Germania și SUA, notează Media Expres.

Richard Hammond (protagonist al emisiunilor „Top Gear”, „The Grand Tour” și „Brainiac: Maniaci ai științei”) explorează cele mai mari structuri și mașinării din lume, intrând în culise pentru a înțelege legile științei la scară mare: ce fac inginerii ca să construiască, să întrețină și să utilizeze aceste megastructuri.

Fiecare episod din „Megastructuri cu Richard Hammond” îl aduce într-o nouă locație, unde îi întâlnește pe eroii care fac posibilă ridicarea și funcționarea structurilor, explorând știința din spatele lor printr-o serie de experimente.

Locurile vizitate se află în Marea Britanie, SUA, Germania, Italia, Austria și Olanda și includ structuri de la cel mai lung tunel feroviar subteran din lume până la o navă de marfă de dimensiunea a patru terenuri de fotbal.

„Promisiunea Discovery este de a prezenta povești de calitate, spuse de voci pasionate celebre. Richard este un talent de renume mondial pe care publicul îl apreciază și ne bucurăm să descoperim rezultatele curiozității sale molipsitoare. Richard este un talent iconic în domeniul automobilismului, ale cărui pasiuni se învârt în zona științei, ingineriei și mașinilor. Astfel, de-a lungul episoadelor, fanii se vor bucura de o serie informativă, distractivă și originală, de proporții cu adevărat epice.”, a declarat Victoria Davies, SVP, General Manager pentru Discovery Inc în Europa Centrală și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală (CEEMCA).

Cum și-au împărți grupurile TV audiența în ianuarie 2020

„Abia aștept să ajung acolo și să explorez unele dintre cele mai geniale exemple de structuri inginerești în acțiune. Iubesc ingineria și știința din spatele ei, iar cu cât structurile sunt mai mari, cu atât mai bine. Va fi o călătorie presărată cu distracție și plină de răspunsuri pentru cei mai curioși dintre telespectatori. Va fi fabulos! Aceasta este o producție fantastică și suntem nerăbdători să vă arătăm ce putem face.”, a declarat Richard Hammond.

“Megastructuri cu Richard Hammond” a fost produsă pentru Discovery, la solicitarea regizorului Victoria Noble și producătorului executiv Oliver Wilson. Seria este produsă de Chimp Productions, cu Andrew Barron în calitate de producător și Michael Massey în calitate de producător executiv.

„Megastructuri cu Richard Hammond” va fi difuzată pe Discovery Channel, începând cu 8 februarie, de la ora 22:00, după succesul înregistrat în mai multe țări, printre care Marea Britanie, Olanda, Franța, Italia, Spania și Germania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii