Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery Channel difuzează în premieră „Erori tehnologice remediate”

Discovery difuzează „Erori tehnologice remediate”, serie prezentată de Justin Cunningham, un jurnalist specializat pe domeniul tehnologic, care dezvăluie cele mai mari greșeli tehnologice și soluțiile găsite pentru repararea lor, începând cu sâmbătă, 22 august, de la ora 20:00, informează Media Expres.
Justin Cunningham

În fiecare episod, Justin și echipa lui explorează cele mai mari dezastre inginerești din lume și soluțiile găsite pentru fiecare caz din țări precum Scoția, Brazilia, Italia sau Japonia.

Printre subiectele episoadelor se numără un aeroport care se scufundă în ocean, un drum de câteva milioane de dolari care nu duce nicăieri, turbine eoliene care riscă să se prăbușească în mare și cel mai mare utilaj de forat tuneluri rămas blocat în subteran.

Justin Cunningham (foto) a declarat: „Au fost momente în care am rămas efectiv cu gura căscată, uluit de ceea ce vedeam și de efectele dezastruoase asupra comunității locale. Oamenii care au reușit să rezolve asemenea probleme sunt o sursă de inspirație pentru noi toți și consider că a fost un privilegiu să pot să lucrez cu ei și să învăț de la ei, pentru fiecare proiect în parte”.

Ziaristul întocmește un „Top 5” personal în categoria „Demolări dezastruoase” și până la „Greșeli în lupta pentru cucerirea spațiului”.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plată, care ajunge la aproape 3 miliarde de abonați în peste 220 de țări și teritorii.

Compania deține Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, ID Xtra și Discovery Science, produse şi serviciilor comerciale şi educaţionale.

Din 2014, Discovery a preluat pachetul majoritar al Eurosport, liderul pan-regional în conținut sportiv din Europa, Asia Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii