Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery Channel difuzează în premieră documentarul „DEZASTRUL DIN COLECTIV” pe 13 martie

Discovery Networks va difuza premiera documentarului „Dezastrul din Colectiv”, cu o durată de 44 de minute, pe Discovery Channel duminică, 13 martie, de la ora 22:00, informează Media Expres.
Discovery_Colectiv

Documentarul prezintă în ordine cronologică faptele ce au avut loc pe 30 octombrie în București, ducând la incendiul din clubul Colectiv ce a cauzat moartea a 63 de persoane și spitalizarea altor câteva zeci.

Programul folosește relatările celor direct implicați – supraviețuitori, familii ale acestora, autorități și cadre medicale care au luat parte la operațiunile de salvare. De asemenea, programul conține și o reconstituire a momentelor de dinainte și după izbucnirea incendiului.

Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producţii precum „Alien” (1979) sau „Al cincilea element” (1997) a participat la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pentru aspecte ce țin de siguranță.

Documentarul a fost comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe românești conduse de Mihai Predescu, producător cu peste 20 de ani de experiență în domeniul producției TV internaționale. Pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

Charlotte Reid, Producător Executiv pentru Discovery Networks International, a declarat: „Suntem extrem de recunoscători față de martorii implicați în această producție, pentru curajul și deschiderea lor de a-și face cunoscute poveștile, astfel încât publicul să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2015. Mulțumită lor, am reușit să aprofundăm într-o manieră echilibrată evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectivă amplă asupra acestei tragedii”.

VEZI PROFILUL TELESPECTATORILOR TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI ÎN FUNCȚIE DE EDUCAȚIE!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii