Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery Channel difuzează o serie nouă de inginerie extremă „Pasionat de motoare”

Discovery Channel a anunțat difuzarea unei noi emisiuni de inginerie extremă cu Jimmy de Ville în rolul prezentatorului, „Pasionat de motoare”, cu premiera programată pentru sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20:00, informează Media Expres.
 aboneaza-te
?????????????????????????????????

Jimmy de Ville caută unele dintre cele mai reprezentative și mai greu de găsit motoare din lume și le montează pe tot felul de mașini extreme, construite chiar de el.

Inginer, pilot de curse, aventurier și soldat, Jimmy de Ville va prezenta publicului cele mai revoluționare motoare, montate pe platforme noi, care le pot demonstra performanțele reale. Gazda emisiunii vânează motoare legendare prin toată lumea, aventurându-se prin fabrici abandonate, aerodromuri părăsite și depozite de fiare vechi, de unde va scoate la lumină această prețioasă moștenire tehnologică și industrială. Cu ajutorul experților locali, el va modifica fiecare motor și îl va readuce la viață, dându-i un nou aspect și un nou scop prin vehiculele pe care le construiește cu mâna lui.

CELE MAI VIZIONATE TELEVIZIUNI LA NIVEL NAȚIONAL – NOIEMBRIE 2015

Printre numeroasele transformări din acest sezon se numără un motor de VW Broscuță, cu răcire cu aer, folosit pentru construcția unei ambarcațiuni cu care Jimmy va înfrunta curenții Cascadei Iguassu (inclusă în Patrimoniul Universal UNESCO), un motor de FSO Syrena din era comunistă care e montat pe un snowmobile extrem, care va înfrunta gerul cumplit din Munții Gubalowka, în zona poloneză a lanțului muntos Tatra.

De asemenea, două motoare de motocicletă Royal Enfield de 500cc pun în mișcare o mașinuță cu motor dublu, care ia cu asalt dunele de nisip și arșița extremă din deșertul Thar, un motor turbojet de Rolls Royce Viper e adaptat pentru o ambarcațiune cu două locuri care va traversa celebrul Loch Ness din Scoția, un motor de Volvo 850 T5R e folosit pentru o mașinuță de Formula Off pe stâncile din Peninsula Scandinavă și un motor de KTM 125 SX va sfida gravitația, montat pe o motocicletă specială cu trei roți, care va încerca să zboare pe deasupra Munților Dachstein din Austria.

Seria are patru episoade care vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00.

VEZI AUDIENȚA TELEVIZIUNILOR ÎN URBAN – NOIEMBRIE 2015

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii