Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery Channel difuzează o serie despre averea lordului drogurilor Pablo Escobar

Discovery anunță o nouă serie în care caută presupusa comoară a lordului drogurilor din Columbia, Pablo Escobar, „Escobar’s millions”, ce va fi difuzată la o dată care va fi anunțată ulterior. În România, programul va fi difuzat în a doua jumătate a acestui an, informează MEDIA EXPRES.
Pablo Escobar serie

Seria îi are în centru pe Doug şi Ben, foşti ofiţeri CIA, care cu sprijinul guvernului columbian îşi asumă misiunea de a rezolva misterul comorii lui Escobar. Cei doi îşi vor folosi cunoştinţele și tehnologii performante precum GPR (radar pentru scanare subterană) ca să pornească pe urmele profiturilor adunate ilicit de Escobar din vânzarea de droguri.

Pablo Escobar, cel mai cunoscut lord al drogurilor din Columbia, şi-a început ascensiunea ca un simplu traficant de cocaină, dar în final a ajuns şeful Cartelului Medellin – care face trafic de mai multe miliarde de dolari pe piaţa narcoticelor.

Escobar a cheltuit bani grei pe obiecte de lux şi proprietăţi, în toată lumea, însă legendele urbane i-au făcut pe mulţi să creadă că o mare parte din fabuloasa lui avere nu a fost găsită încă si zace ascunsă pe undeva, prin Columbia şi America Centrală.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME – MARTIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii