FacebookTwitterLinkedIn

Seria a fost filmată în mlaștinile din Florida, câmpiile din Oklahoma, și în deșertul din Australia și cel din Arizona.

Cele patru echipe sunt formate din Tim Fitzer (53 de ani), Kevin Baker (52 de ani) și Hannah Lockhart (27 de ani): Tim Fitzer din Tulsa, Oklahoma, este un amerindian taxidermist, vânător de șerpi și pasionat de viața în aer liber. A fost mușcat de șerpi veninoși de cinci ori și lucrează de 35 de ani alături de bunul lui prieten și coleg Kevin Baker. Lor li s-a alăturat și curajoasa Hannah Lockhart.

A doua echipă, este formată Ed Chapman (76 de ani) și Justin Bottrell (34 de ani) – Ed Chapman din Miami, Florida, este o adevărată legendă în comunitatea celor care colectează și studiază veninul.

Laboratoare medicale și cercetători de top din întreaga lume caută șerpii în stare excelentă pe care se pricepe să-i găsească Ed, așa încât, pentru a putea ține pasul cu cererea tot mai mare, el și-a luat un ucenic pe nume Justin Bottrell. Cei doi străbat toată America, păstrând rafturile clienților bine aprovizionate, iar afacerea lui Ed merge din plin.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN MEDIUL URBAN – MAI 2016

Cea de-a treia echipă este formată din Dan Massey (45 de ani) și Melanie Massey (43 de ani). Echipa soților Dan și Melanie Massey din Sahuarita, Arizona, e inspirată de pasiunea lor pentru știință, cercetare și protejarea animalelor. Deși are o amputație bilaterală, Dan consideră că proteza lui dublă e un avantaj în această profesie, căci echipa lor nu poate fi încetinită nici măcar de o eventuală accidentare.

A patra echipă este formată din Brian Barczyk (45 de ani) și Chewy (47 de ani). Brian Barczyk din Shelby, Michigan, are peste 25 de ani de experiență în care a crescut și a lucrat cu peste 30,000 de șerpi. De asemenea, deține una dintre cele mai mari colecții de reptile din lume. Colegul lui de echipă, Chewy, este expert în lucrul cu șerpi neveninoși, așa încât are foarte multe de învățat de la Brian.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – MAI 2016