Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Discovery Channel difuzează în fiecare miercuri emisiuni despre amenajarea caselor

Discovery Channel a anunțat că din 1 aprilie difuzează în fiecare miercuri documentare despre inovație și spirit practic, dedicate construirii și amenajării caselor: „Căsuțe în copaci” de la ora 20:00, „Acvarii la comandă” de la ora 21:00 și premiera „Maestrul piscinelor”, de la ora 22:00, informează Media Expres.
Discovery

Căsuțe în copaci” este la sezonul al treilea și îl are ca gazdă pe arhitectul Pete Nelson din Fall City, statul Washington, SUA care construiește case de lux în copaci.

Acvarii la comandă” (sezonul 4) urmărește activitatea companiei de familie Acryllic Tank Manufacturing (ATM) din Las Vegas, unul dintre cei mai mari constructori de acvarii din SUA.

Maestrul piscinelor” este o serie difuzată în premieră care îl are ca gazdă pe expertul în piscine, designer și sculptor, britanicul Anthony Archer-Wills.

Discovery face parte din portofoliul Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA), divizie a Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plată cu trei miliarde de abonați în peste 220 de țări și teritorii.

Înființat în urmă cu 30 de ani, Discovery mai deține și operează televiziunile TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, ID Xtra și Discovery Science.

Din 2014, Discovery a preluat pachetul majoritar al Eurosport, liderul pan-regional în conținut sportiv din Europa, Asia Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii