Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Discounterul Mere, prezent și în România, a intrat pe piața din Marea Britanie

Discounterul Mere își extinde rețeaua de magazine printr-o primă locație deschisă în Marea Britanie, în Preston, reprezentanții Mere anunțând că pe lista expansiunii în Anglia există mai multe localități, printre care Castfleford, Mold și Caldicot.
Czestochowa,,Poland,-,31,July,2020:,The,First,Supermarket,Of

Oficialii discounterului au punctat că sortimentația este alcătuită din aproximativ 1.200 de produse, iar prețul acestora este cu până la 30% mai mic decât cel al competitorilor Aldi și Lidl, informează revista Progresiv.

În plus, retailerul a specificat că a decis să nu comercializeze produse precum ouă, lapte sau pâine, dar și legume și fructe.

Discounterul Mere este prezent pe piața din Polonia, Germania, Serbia și Ucraina, recent a deschis mai multe birouri de achiziții în Spania, Grecia, Italia și Bulgaria.

Discounterul Mere se numără în top 10 cei mai importanți retaileri de pe piața din Rusia, cu magazine în Moscova și Kaliningrad. Retailerul este prezent în Rusia, Kazahstan, Belarus și China, sub brandul Svetofor, operând peste 800 de magazine.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii