FacebookTwitterLinkedIn

Inaki Berroeta este CEO al Vodafone România din decembrie 2010, iar compania nu a anunţat încă un succesor.

Actualul director general al Vodafone Australia, Bill Morrow, al cărui mandat se va încheia la finele lunii februarie, a declarat într-un comunicat al companiei că experienţa internaţională a lui Berroeta şi “pasiunea sa pentru familia Vodafone” vor asigura tranziţia în bune condiţii şi evoluţia companiei în continuare, transmite Mediafax.

Înainte de a veni în România, Berroeta a fost director general al Vodafone Malta începând din 2007, ocupând anterior diverse funcţii în industria telecom la Vodafone Spania, Global Star USA, AirTouch International (SUA), Airtel Movil (Spania) şi Keon (Spania şi SUA).

“M-am simțit extraordinar în cei trei ani pe care i-am petrecut în România. Sunt mândru că am condus o echipă atât de minunată și dedicată clienților noștri. Aș vrea să le mulțumesc tuturor clienților Vodafone și tuturor celor cu care am lucrat în acețti ani. Nu în ultimul rând, România va fi pentru totdeauna în inima mea!”, a declarat Inaki Berroeta.

Vodafone România a înregistrat în anul fiscal 2012-2013 venituri totale de 769 milioane euro şi un profit EBITDA de 276 milioane euro.