Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Industrie |
|

Directorul General al Lafarge România, promovat în Grup

sonia_artinian.jpg
Sonia Artinian, Director General al Lafarge România, este promovată în primul eşalon al managementului Grupului Lafarge. 

Sonia Artinian, Director General al Lafarge România, este promovată în funcţia de Director General Adjunct Organizare şi Resurse Umane. Sonia Artinian, de naţionalitate franceză, îşi va continua mandatul la conducerea organizaţiei din România până la data de 1 septembrie, succesorul său urmând să fie anunţat în scurt timp. Promovarea Soniei Artinian în primul eşalon al managementului Grupului Lafarge survine în urma rezultatelor foarte bune obţinute de organizaţia din România în procesul de transformare structurală ONE Lafarge.  Grupul Lafarge a operat şi alte modificări în structura şi componenţa Comitetului Executiv global de la 1 septembrie.

Sonia Artinian s-a alăturat Grupului Lafarge în 2008, în funcţia de Director Organizare, Dezvoltare şi Formare, iar în 2012  a devenit Director General pentru România. Şi-a început cariera ca şi consultant în domeniul Strategiei, în 1995, la Cap Gemini Consulting, unde a deţinut succesiv mai multe funcţii, printre care Director pentru Strategie şi Marketing, apoi Consultant Senior şi Director Asociat în 2003.

Lider mondial în domeniul materialelor de construcţii şi actor major în Ciment, Agregate & Betoane, Grupul Lafarge este prezent în 64 de ţări şi are 65.000 de angajaţi, înregistrând o cifră de afaceri de 15,8 miliarde de euro în 2012.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii