Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Directorul diviziei de IMM-uri a Citi România, cehul Ivan Vrhel, devine directorul general al băncii în țara noastră. Fostul director general al Citi România, promovat în Thailanda

Citi l-a numit pe Ivan Vrhel în poziția de director general al Citi România.
Ivan VRHEL

Acesta își păstrează responsabilitățile curente ca director al diviziei Citi Commercial Bank dedicată clienților întreprinderi mici și mijlocii. Numirea este supusă aprobării autorităților de reglementare și supraveghere competente.

Ivan Vrhel îl înlocuiește pe Tibor Pandi, care, după șapte ani la conducerea Citi România, a preluat rolul de CEO al Citi Thailanda.

În noul său rol, Vrhel va fi responsabil de elaborarea și implementarea strategiei locale a băncii, precum și de asigurarea unui management eficient al riscurilor și controalelor. De asemenea, el va coordona relațiile băncii cu clienții săi corporativi, cu cei din sectorul public, cu autoritățile de reglementare și cu instituțiile guvernamentale.

În poziția de director general, Ivan Vrhel îi va raporta lui Kevin A. Murray, director regional pentru Europa Centrală (Bulgaria, Cehia, Ungaria, România, Slovacia) și CEO al Citi Ungaria.

Citi are o tradiție de peste 20 de ani de leadership în sprijinul clienților instituționali pe piața din România. Ivan aduce în noul său rol o experiență bancară vastă și un istoric impresionant de realizări în cadrul Citi, pentru a-i putea sprijini în continuare pe clienții noștri să își dezvolte companiile, asigurând în același timp consolidarea băncii la nivel local”, a declarat Kevin A. Murray.

Ivan Vrhel și-a început cariera în cadrul Citi Cehia în anul 2004 ca Management Associate, unde, ulterior, a ocupat o serie de poziții de management, iar în anul 2014 s-a mutat în România pentru a prelua rolul de director al diviziei locale Citi Commercial Bank.

Absolvent al Universității Caroline din Praga, specializarea studii economice, el are și o diplomă de masterat în economie, specializarea bănci și piețe de capital, în cadrul aceleași universități.

Citi deține 200 de milioane de conturi de clienți în peste 160 de țări. La nivel global, Citi oferă o gamă largă de produse și servicii financiare, inclusiv credite și servicii bancare pentru persoane fizice, corporate și investment banking, servicii pentru valori mobiliare și de gestionare a lichidităților, precum și soluții de wealth management.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii